KANAB Fastigheter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka byggnadsrörelse samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KANAB Fastigheter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är KANAB Fastigheter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1925-01-23 så skapades KANAB Fastigheter Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel KANAB Fastigheter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

KANAB Fastigheter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556023-6514 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är KANAB Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med KANAB Fastigheter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-883234 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Karl Allan Herman -Nilsson, Siv Inger Jenny

Följande personer är på något sätt aktiva inom KANAB Fastigheter Aktiebolag är Nilsson, Karl Allan Herman som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Siv Inger Jenny som är född 1943 och har titeln Suppleant, Almström, Bengt Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Magnusson, Nils Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .