Palace Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Palace Invest Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Palace Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Palace Invest Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556020-7986.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Palace Invest Aktiebolag på följande adress SEB Kapitalförvaltning, 405 04, Göteborg.

Palace Invest Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Palace Invest Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Settergren, Per Gösta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta samt bedriva handel med värdepapper och andra finansiella instrument samt idka därmed förenlig verksamhet.