Aktiebolaget Sfvärdfisken

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Aktiebolaget Sfvärdfisken. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Sfvärdfisken tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Sfvärdfisken är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556009-8187.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-139648 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Sfvärdfisken på följande adress Kungsg. 55, 411 15, Göteborg.

Aktiebolaget Sfvärdfisken är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Sfvärdfisken så sitter följande personer i styrelsen: , Dunér, Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga, förvalta värdepapper kapitalförmedling, faktoring-, leasing-, samt releasingverksamhet främst omfattande rörelseinventarier, bilar, båtar och transportmedel gentemot företag och privatpersoner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.