Göteborgs is Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Göteborgs is Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Göteborgs is Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Göteborgs is Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1897-04-12 så har Göteborgs is Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Göteborgs is Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Göteborgs is Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fiskhamnsg. 4, 414 58, Göteborg. Vi ni istället prata med Göteborgs is Aktiebolag så kan ni göra det på 031-144657.

Bolaget skall idka handel med is förvalta fast och lös egendom samt driva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Baur, Claes Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Baur, Ulf Georg som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Baur, Göran Andreas som är född 1983 och har titeln Suppleant, Ganelius, Truls Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Tisell, Birgit Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorRanby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Göteborgs is Aktiebolag har 556000-5323 som sitt organisationsnummer.