Lynghammar Trading

Västra Götalands län

Information

Lynghammar Trading är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Lynghammar Trading finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lynghammar Trading är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-06-12.

Lynghammar Trading som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-11-11. Men sedan 2003-06-12 så har Lynghammar Trading varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lynghammar Trading så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-564407.

Göteborg arbetar för att företag som Lynghammar Trading ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lynghammar Trading. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning och inköp av modeacessoarer, parfym, kosmetika, smycken och bijouterier samt textil-, papper-, kontorsvaror och heminredning- och presentartiklar. Även import och export av nämnda varugrupper. Billots. Uthyrning av personal till transport och lagerverksamhet.

Firmatecknare för Lynghammar Trading är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lynghammar Trading och det är följande personer, Lynghammar, Ingela Catarina som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lynghammar Trading är 551101-XXXX.