LARS LUNDIN EDUCATION & MARKETING

Västra Götalands län

Information

550726-XXXX är organisationsnummer för bolaget LARS LUNDIN EDUCATION & MARKETING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LARS LUNDIN EDUCATION & MARKETING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som LARS LUNDIN EDUCATION & MARKETING finns i.

LARS LUNDIN EDUCATION & MARKETING har varit registrerat sedan 1992-09-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LARS LUNDIN EDUCATION & MARKETING så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LARS LUNDIN EDUCATION & MARKETING är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för LARS LUNDIN EDUCATION & MARKETING är följande:

Vill ni komma i kontakt med LARS LUNDIN EDUCATION & MARKETING så kan ni göra det på telefon genom 031-422698 eller genom brev på följande adress:

Handel och utbildning inom databranschen samt konsult inom marknadsföring och produktion av reklam- och informationsmateriel

Det finns olika personer som har en koppling med LARS LUNDIN EDUCATION & MARKETING och det är Lundin, Per Anders Lars som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,