JANNE JOHANSSONS TRANSPORT

Västra Götalands län

Information

JANNE JOHANSSONS TRANSPORT hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där JANNE JOHANSSONS TRANSPORT finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. JANNE JOHANSSONS TRANSPORT tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket JANNE JOHANSSONS TRANSPORT har haft sedan 1994-01-01. JANNE JOHANSSONS TRANSPORT har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till JANNE JOHANSSONS TRANSPORT så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-17783.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

JANNE JOHANSSONS TRANSPORT har idag 550518-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JANNE JOHANSSONS TRANSPORT

Transport - virke, sand m m -

I JANNE JOHANSSONS TRANSPORT så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är JOHANSSON, JAN INGE som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .