Hagenströms Bekväma Kläder

Västra Götalands län

Information

Hagenströms Bekväma Kläder hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Hagenströms Bekväma Kläder finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hagenströms Bekväma Kläder tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hagenströms Bekväma Kläder har haft sedan 2004-01-29. Hagenströms Bekväma Kläder har funnits sedan och 2004-01-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hagenströms Bekväma Kläder så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-490140.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Hagenströms Bekväma Kläder har idag 550505-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hagenströms Bekväma Kläder

Försäljning av fritidskläder.

I Hagenströms Bekväma Kläder så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagenström, Eva Charlotte som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .