NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR är ett av dem. Statusen för NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR är att Bolaget är aktivt.

NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR är ett Enskild firma och skapades 1987-09-07. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR ska trivas.

NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Orginalgrafik, måleri, illustrationer, skulptur, grafisk design, inramning och montering av alla slags verk, föredrag, kurser och undervisning i ovan nämnda ämnen, polaritets och bach- *forts*

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7155128.

.

De som är på något sätt har med NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR är MARTIN, ANNELI GUNBORG IRÉNE som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

NATURTERAPEUT ANNELI MARTIN & GRAFIKER OCH MÅLARE OCH ILLUSTRATÖR har 550201-XXXX som sitt organisationsnummer.