Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui

Västra Götalands län

Information

Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-02-02.

Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-08-23. Men sedan 2006-02-02 så har Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7111246.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Konsultverksamhet, rådgivning beträffande trädgårdsplanering, inredning av hem, företag och institutioner.

Firmatecknare för Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui och det är följande personer, Nordblad, Brita Maria som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Skapa Sinnesro - Skapa Dina rum med Havsvindens fantasi och Feng Shui är 530907-XXXX.