A Wangsons Juridiska Byrå

Västra Götalands län

Information

530820-XXXX är organisationsnummer för bolaget A Wangsons Juridiska Byrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A Wangsons Juridiska Byrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som A Wangsons Juridiska Byrå finns i.

A Wangsons Juridiska Byrå har varit registrerat sedan 2007-07-09 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för A Wangsons Juridiska Byrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

A Wangsons Juridiska Byrå är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för A Wangsons Juridiska Byrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med A Wangsons Juridiska Byrå så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bokföringsuppdrag, deklarationer, civilrättsliga uppdrag, juridisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A Wangsons Juridiska Byrå och det är Wangson, Linda Annika som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,