Medizeen Sweden

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Medizeen Sweden är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Medizeen Sweden är ett av dem. Statusen för Medizeen Sweden är att Bolaget är aktivt.

Medizeen Sweden är ett Enskild firma och skapades 2007-11-08. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Medizeen Sweden ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel, export, import av naturläkemedel och medicinska hjälpmedel, konsultverksamhet inom området. Import export, partihandel, detaljhandel eller varuförmedling av inventarier byggmaterial inom byggsektor, husgeråd, kläder och matvaror. Kontorstjänster såsom t.ex. bokföring, städtjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Medizeen Sweden inte är momsregistrerat.

Idag är Medizeen Sweden och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Medizeen Sweden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3714068.

.

De som är på något sätt har med Medizeen Sweden är Szafer, Grazyna Marie som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Medizeen Sweden har 530617-XXXX som sitt organisationsnummer.