SENTENS REKLAM OCH INFORMATION

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och SENTENS REKLAM OCH INFORMATION är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och SENTENS REKLAM OCH INFORMATION är ett av dem. Statusen för SENTENS REKLAM OCH INFORMATION är att Bolaget är aktivt.

SENTENS REKLAM OCH INFORMATION är ett Enskild firma och skapades 1985-08-26. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som SENTENS REKLAM OCH INFORMATION ska trivas.

SENTENS REKLAM OCH INFORMATION är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultativ verksamhet inom reklambranschen, företrädesvis produktion av reklamtext. Information, marknadsföring och journalistik omfattande text, foto, layout, tidningsproduktion och därmed förenlig verksamhet samt utbildning och information inom friskvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SENTENS REKLAM OCH INFORMATION är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är SENTENS REKLAM OCH INFORMATION och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med SENTENS REKLAM OCH INFORMATION så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-497919.

.

De som är på något sätt har med SENTENS REKLAM OCH INFORMATION är Karlgren, Gunilla Marie som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SENTENS REKLAM OCH INFORMATION har 521026-XXXX som sitt organisationsnummer.