PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON

Västra Götalands län

Information

PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-02-22. Men sedan 1996-01-01 så har PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-221828.

Göteborg arbetar för att verksamheter som PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Psykologuppdrag såsom psykologiska utredningar, behandlingar, psykologisk konsultion, utbildning och handledning avseende individuell grupper och organisationer samt viss försäljning *forts*

Firmatecknare för PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON och det är följande personer, ANDERSSON, DAVID KARL-GUSTAV som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för PSYKOLOGKONSULT - DAVID ANDERSSON är 520727-XXXX.