Salong Parant Anita Bergland Eftr.

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter Salong Parant Anita Bergland Eftr.. Det finns flera verksamheter som liknar Salong Parant Anita Bergland Eftr. i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Salong Parant Anita Bergland Eftr. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1990-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-07-11 så har Salong Parant Anita Bergland Eftr. varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Salong Parant Anita Bergland Eftr. och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Salong Parant Anita Bergland Eftr. så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Salong Parant Anita Bergland Eftr. så kan ni göra det på 031-163622.

Damfrisering.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Trägårdh, Cate Berit Agneta som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Salong Parant Anita Bergland Eftr. har 520727-XXXX som sitt organisationsnummer.