Bio Data International

Västra Götalands län

Information

Bio Data International hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Bio Data International finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Bio Data International tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Bio Data International har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bio Data International så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bio Data International har idag 520413-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bio Data International

Organisation, databehandling och utvärdering av biotekniska forskningsprojekt medicinsk konsultationsverksamhet.

I Bio Data International så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lehmann, Agneta Elisabeth som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, Lehmann, Werner Martin som är född 1942 och har titeln Prokurist, .