Pilback Psykiatrikonsult

Västra Götalands län

Information

520325-XXXX är organisationsnummer för företaget Pilback Psykiatrikonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pilback Psykiatrikonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Pilback Psykiatrikonsult finns i.

Pilback Psykiatrikonsult har varit registrerat sedan 1995-01-31 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pilback Psykiatrikonsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Pilback Psykiatrikonsult är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Pilback Psykiatrikonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pilback Psykiatrikonsult så kan ni göra det på telefon genom 031-131086 eller genom brev på följande adress:

Privat läkarverksamhet med inriktning på psykiatrisk konsultation, psykoterapi, handledning och utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Pilback Psykiatrikonsult och det är Pilback, Helena Cecilia som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,