MARIANNE SKÖLD DESIGN

Västra Götalands län

Information

520205-XXXX är organisationsnummer för företaget MARIANNE SKÖLD DESIGN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MARIANNE SKÖLD DESIGN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som MARIANNE SKÖLD DESIGN finns i.

MARIANNE SKÖLD DESIGN har varit registrerat sedan 1993-09-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för MARIANNE SKÖLD DESIGN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

MARIANNE SKÖLD DESIGN är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för MARIANNE SKÖLD DESIGN är följande:

Vill ni komma i kontakt med MARIANNE SKÖLD DESIGN så kan ni göra det på telefon genom 031-404060 eller genom brev på följande adress:

Design och produktutveckling inom konfektion

Det finns olika personer som har en koppling med MARIANNE SKÖLD DESIGN och det är SKÖLD, MARIANNE ELISABETH som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,