Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien

Västra Götalands län

Information

Filial finns det flera av i Göteborg och Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien är ett av dem. Statusen för Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien är att Bolaget är aktivt.

Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien är ett Filial och skapades 2006-08-23. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Filialen ska bedriva verksamhet inom IT-branschen på den europeiska marknaden, innefattande försäljning av IT-utrustning och därtill hörande tjänster, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56255222.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

De som är på något sätt har med Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien är Deb, Sarbajit som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Kinntorph, Anders som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Eriksson, Bernt Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Larsen & Toubro Infotech Sverige, filial till Larsen & Toubro Infotech Limited Indien har 516404-0668 som sitt organisationsnummer.