SKC Management Limited, UK, filial

Västra Götalands län

Information

SKC Management Limited, UK, filial hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där SKC Management Limited, UK, filial finns. I Göteborg så finns det många olika Filial och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Filial. SKC Management Limited, UK, filial tillhör bolagstypen Filial och företaget har F-skatt vilket SKC Management Limited, UK, filial har haft sedan 2006-05-11. SKC Management Limited, UK, filial har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SKC Management Limited, UK, filial så kan ni göra det genom att skicka er post till Masking. 5, 417 64, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-9880082.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

SKC Management Limited, UK, filial har idag 516403-9421 som sitt organisationummer.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. är den som för stunden ansvarar för SKC Management Limited, UK, filial

Filialen skall bedriva rådgivning inom handel och ekonomisk verksamhet.

I SKC Management Limited, UK, filial så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Enerud, Lars-Erik som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Jansson, Nils-Erik Torvald som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Claezon, Lars Eric Michael som är född 1955 och har titeln Revisor, .