Bureau Veritas S.A. Frankrike Filial

Västra Götalands län

Information

Bureau Veritas S.A. Frankrike Filial hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Bureau Veritas S.A. Frankrike Filial finns. I Göteborg så finns det många olika Filial och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Filial. Bureau Veritas S.A. Frankrike Filial tillhör bolagstypen Filial och företaget har F-skatt vilket Bureau Veritas S.A. Frankrike Filial har haft sedan 1999-01-01. Bureau Veritas S.A. Frankrike Filial har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bureau Veritas S.A. Frankrike Filial så kan ni göra det genom att skicka er post till Fabriksg. 13, 412 50, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-171415.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Bureau Veritas S.A. Frankrike Filial har idag 516402-6899 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Cernavskis, Juris är den som för stunden ansvarar för Bureau Veritas S.A. Frankrike Filial

Filialen skall bedriva verksamhet bestående i inspektion och klassning av fartyg, inspektion av industriutrustning och gods för export till tredje land samt därmed likartad verksamhet.

I Bureau Veritas S.A. Frankrike Filial så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cernavskis, Juris som är född 1970 och har titeln VD, Brand, Klas Johan som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .