Unaxis Scandinavia Filial till Unaxis Nederland B.V.

Västra Götalands län

Information

516402-4860 är organisationsnummer för verksamheten Unaxis Scandinavia Filial till Unaxis Nederland B.V.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Unaxis Scandinavia Filial till Unaxis Nederland B.V. är Filial. Det finns idag flera olika Filial i Göteborg som är den kommunen som Unaxis Scandinavia Filial till Unaxis Nederland B.V. finns i.

Unaxis Scandinavia Filial till Unaxis Nederland B.V. har varit registrerat sedan 1996-03-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Unaxis Scandinavia Filial till Unaxis Nederland B.V. så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Unaxis Scandinavia Filial till Unaxis Nederland B.V. är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Unaxis Scandinavia Filial till Unaxis Nederland B.V. är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Vill ni komma i kontakt med Unaxis Scandinavia Filial till Unaxis Nederland B.V. så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Filialen skall bedriva köp, försäljning, utveckling, anpassning och exploatering av fysikaliska och kemiska processer samt utveckling och försäljning av därtill relaterad utrustning, system och apparatur och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Unaxis Scandinavia Filial till Unaxis Nederland B.V. och det är Künzel, Klaus Christian som är född 1942 och har titeln VD, Nilsson, Pär Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,