Maersk Line UK Limited, England Filial

Västra Götalands län

Information

Maersk Line UK Limited, England Filial är ett företag som finns i Göteborg. I Maersk Line UK Limited, England Filial finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dyrbye, Tomas som är född 1958 och har titeln VD, Malm, Jan Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Ivdal, Nils Anders som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Maersk Line UK Limited, England Filial så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Maersk Line UK Limited, England Filial på telefon 031-7511000.

Filialen skall bedriva rederi- och transportagenturverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Maersk Line UK Limited, England Filial av bolagstypen Filial.

Maersk Line UK Limited, England Filial är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Maersk Line UK Limited, England Filial innehar ej F-skattsedel och Maersk Line UK Limited, England Filial är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Maersk Line UK Limited, England Filial så är det följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Maersk Line UK Limited, England Filial har 516402-4688 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.