Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial

Västra Götalands län

Information

Filial finns det flera av i Göteborg och Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial är ett av dem. Statusen för Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial är att Bolaget är aktivt.

Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial är ett Filial och skapades 1993-02-16. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Filialens verksamhet består i handel med VVS-automatik och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial inte är momsregistrerat.

Idag är Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7342200.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

De som är på något sätt har med Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial är Aune, Jorid som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Arthur Lennart Oskar som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Lars Krister Valdemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Johnson Controls Norden A/S, Norge, Filial har 516402-2757 som sitt organisationsnummer.