Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren är ett av dem. Statusen för Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren är att Bolaget är aktivt.

Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren är ett Enskild firma och skapades 2001-11-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren ska trivas.

Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-28. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utbildning av säljare i olika företag föreningar i sälj och presentationsteknik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-28.

Idag är Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-911123.

.

De som är på något sätt har med Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren är Källgren, Hans Urban som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sälj & Presentationsteknik - Hans Källgren har 510929-XXXX som sitt organisationsnummer.