UTBYS SJUKGYMNASTIK, LENA SAMUELSSON

Västra Götalands län

Information

510803-XXXX är organisationsnummer för bolaget UTBYS SJUKGYMNASTIK, LENA SAMUELSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UTBYS SJUKGYMNASTIK, LENA SAMUELSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som UTBYS SJUKGYMNASTIK, LENA SAMUELSSON finns i.

UTBYS SJUKGYMNASTIK, LENA SAMUELSSON har varit registrerat sedan 1982-09-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för UTBYS SJUKGYMNASTIK, LENA SAMUELSSON så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

UTBYS SJUKGYMNASTIK, LENA SAMUELSSON är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för UTBYS SJUKGYMNASTIK, LENA SAMUELSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med UTBYS SJUKGYMNASTIK, LENA SAMUELSSON så kan ni göra det på telefon genom 031-254540 eller genom brev på följande adress:

Sjukgymnastik

Det finns olika personer som har en koppling med UTBYS SJUKGYMNASTIK, LENA SAMUELSSON och det är SAMUELSSON, LENA MARGARETA som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,