BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ är ett av dem. Statusen för BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ är att Bolaget är aktivt.

BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ är ett Enskild firma och skapades 1987-02-16. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Producera film och videor som företagsdokumen- tation, reklam, företagspresentationer, dokumen- tärfilm, nöjes- och musikprogram, spelfilm samt teaterdokumentation, tillhandahålla *forts*

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ inte är momsregistrerat.

Idag är BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ är Sandsjö, Peter Berth Harald som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BILDBRUKET/FILM & MEDIA, PETER SANDSJÖ har 510725-XXXX som sitt organisationsnummer.