LARS JONASSON ÅKERI

Västra Götalands län

Information

510309-XXXX är organisationsnummer för bolaget LARS JONASSON ÅKERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LARS JONASSON ÅKERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som LARS JONASSON ÅKERI finns i.

LARS JONASSON ÅKERI har varit registrerat sedan 1984-11-12 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1985-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LARS JONASSON ÅKERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

LARS JONASSON ÅKERI är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för LARS JONASSON ÅKERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med LARS JONASSON ÅKERI så kan ni göra det på telefon genom 070-5916564 eller genom brev på följande adress:

Distribution med lättare fordon

Det finns olika personer som har en koppling med LARS JONASSON ÅKERI och det är Jonasson, Lars Sture som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,