LennArt Labs hifikonsult

Västra Götalands län

Information

510213-XXXX är organisationsnummer för företaget LennArt Labs hifikonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LennArt Labs hifikonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som LennArt Labs hifikonsult finns i.

LennArt Labs hifikonsult har varit registrerat sedan 2005-10-18 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för LennArt Labs hifikonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

LennArt Labs hifikonsult är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för LennArt Labs hifikonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med LennArt Labs hifikonsult så kan ni göra det på telefon genom 031-532261 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom elektronik och konstruktion såsom hifi-anläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med LennArt Labs hifikonsult och det är Jarlevang, Hans Lennart som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,