artesania

Västra Götalands län

Information

501119-XXXX är organisationsnummer för företaget artesania. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som artesania är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som artesania finns i.

artesania har varit registrerat sedan 2001-08-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för artesania så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

artesania är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för artesania är följande:

Vill ni komma i kontakt med artesania så kan ni göra det på telefon genom 031-7115825 eller genom brev på följande adress:

Handel med present-, inredning- och hantverksartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med artesania och det är Luaces, Gunilla som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,