Göteborg Data Akut

Västra Götalands län

Information

500501-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Göteborg Data Akut. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göteborg Data Akut är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Göteborg Data Akut finns i.

Göteborg Data Akut har varit registrerat sedan 2000-03-21 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Göteborg Data Akut så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Göteborg Data Akut är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Göteborg Data Akut är följande:

Vill ni komma i kontakt med Göteborg Data Akut så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Datorservice, försäljning, utbildning, applicationsutveckling, serviceavtal, nätverksinstallation och drift, datakonsulting, såsom systemanalys, system- och datarådgivning. Säkerhet, internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Göteborg Data Akut och det är Bortheiry Meirelles, Juan Luis som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,