HVP - Konsult

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och HVP - Konsult är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HVP - Konsult är ett av dem. Statusen för HVP - Konsult är att Bolaget är aktivt.

HVP - Konsult är ett Enskild firma och skapades 1999-02-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HVP - Konsult ska trivas.

HVP - Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreläsning, undervisning och handledning. Kompetensinventering bestående av kompetensinventeringanalys (KIA).

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HVP - Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är HVP - Konsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med HVP - Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-260223.

.

De som är på något sätt har med HVP - Konsult är Vetso Pettersson, Kerstin Helena som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HVP - Konsult har 500427-XXXX som sitt organisationsnummer.