Demi Redovisningsbyrå

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter Demi Redovisningsbyrå. Det finns flera verksamheter som liknar Demi Redovisningsbyrå i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Demi Redovisningsbyrå är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1997-02-14 så har Demi Redovisningsbyrå varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Demi Redovisningsbyrå och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Demi Redovisningsbyrå så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Demi Redovisningsbyrå så kan ni göra det på 031-7441132.

Konsultverksamhet inom ekonomi, redovisning och data såsom databearbetning, rådgivning och installation av ekonomiska dataprogram.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson Lindberg, Britt Inga-Lill som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Demi Redovisningsbyrå har 500214-XXXX som sitt organisationsnummer.