HR Ekonomitjänst

Västra Götalands län

Information

481111-XXXX är organisationsnummer för bolaget HR Ekonomitjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HR Ekonomitjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som HR Ekonomitjänst finns i.

HR Ekonomitjänst har varit registrerat sedan 2002-09-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för HR Ekonomitjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-15.

HR Ekonomitjänst är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för HR Ekonomitjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med HR Ekonomitjänst så kan ni göra det på telefon genom 031-408053 eller genom brev på följande adress:

Redovisning, deklarationer, upprättande av bokslut och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HR Ekonomitjänst och det är Wikman, Hans Rudolf som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,