Adielspsykolog

Västra Götalands län

Information

480916-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Adielspsykolog. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Adielspsykolog är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Adielspsykolog finns i.

Adielspsykolog har varit registrerat sedan 2004-11-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Adielspsykolog så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Adielspsykolog är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Adielspsykolog är följande:

Vill ni komma i kontakt med Adielspsykolog så kan ni göra det på telefon genom 070-2525695 eller genom brev på följande adress:

Psykoterapi.

Det finns olika personer som har en koppling med Adielspsykolog och det är Brevik Adiels, Ann-Mari som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,