RK Kalkyltjänst

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och RK Kalkyltjänst är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RK Kalkyltjänst är ett av dem. Statusen för RK Kalkyltjänst är att Bolaget är aktivt.

RK Kalkyltjänst är ett Enskild firma och skapades 1996-12-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RK Kalkyltjänst ska trivas.

RK Kalkyltjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom byggbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RK Kalkyltjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är RK Kalkyltjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med RK Kalkyltjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-555658.

.

De som är på något sätt har med RK Kalkyltjänst är Khouri, Robert Georges som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

RK Kalkyltjänst har 480810-XXXX som sitt organisationsnummer.