Socionomkonsult i Göteborg

Västra Götalands län

Information

Socionomkonsult i Göteborg hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Socionomkonsult i Göteborg finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Socionomkonsult i Göteborg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Socionomkonsult i Göteborg har haft sedan 2003-09-04. Socionomkonsult i Göteborg har funnits sedan och 2003-09-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Socionomkonsult i Göteborg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-218683.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Socionomkonsult i Göteborg har idag 480609-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Socionomkonsult i Göteborg

Konsultuppdrag inom psykosocialt behandlingsarbete, utredningar, rådgivning, utbildning, handledning, samtalsbehandling, marknadsföring, reklam.

I Socionomkonsult i Göteborg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åhlström, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .