BOKFÖRINGSBYRÅ L LANDHQUIST

Västra Götalands län

Information

471225-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BOKFÖRINGSBYRÅ L LANDHQUIST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BOKFÖRINGSBYRÅ L LANDHQUIST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som BOKFÖRINGSBYRÅ L LANDHQUIST finns i.

BOKFÖRINGSBYRÅ L LANDHQUIST har varit registrerat sedan 1991-12-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för BOKFÖRINGSBYRÅ L LANDHQUIST så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

BOKFÖRINGSBYRÅ L LANDHQUIST är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för BOKFÖRINGSBYRÅ L LANDHQUIST är följande:

Vill ni komma i kontakt med BOKFÖRINGSBYRÅ L LANDHQUIST så kan ni göra det på telefon genom 070-6502331 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, redovisning, konsultationer och revisioner

Det finns olika personer som har en koppling med BOKFÖRINGSBYRÅ L LANDHQUIST och det är Landquist, Leif Arne som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,