F:a Sweco Industri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och F:a Sweco Industri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och F:a Sweco Industri är ett av dem. Statusen för F:a Sweco Industri är att Bolaget är aktivt.

F:a Sweco Industri är ett Enskild firma och skapades 2001-09-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som F:a Sweco Industri ska trivas.

F:a Sweco Industri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Firman skall bedriva tillverkning, import och försäljning av kontorsinredningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att F:a Sweco Industri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är F:a Sweco Industri och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med F:a Sweco Industri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-920150.

.

De som är på något sätt har med F:a Sweco Industri är Svensson, Lisbeth Anita som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

F:a Sweco Industri har 471220-XXXX som sitt organisationsnummer.