Mätcentralen Leif Nilsson

Västra Götalands län

Information

470924-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mätcentralen Leif Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mätcentralen Leif Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Mätcentralen Leif Nilsson finns i.

Mätcentralen Leif Nilsson har varit registrerat sedan 2005-07-27 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mätcentralen Leif Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-06.

Mätcentralen Leif Nilsson är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Mätcentralen Leif Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mätcentralen Leif Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 031-7722321 eller genom brev på följande adress:

Energiteknisk samt mätteknisk konsult. Utbildningsverksamhet. Ackrediteringsuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Mätcentralen Leif Nilsson och det är Nilsson, Leif Olof som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,