Aviator Veteranflyg

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter Aviator Veteranflyg. Det finns flera företag som liknar Aviator Veteranflyg i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Aviator Veteranflyg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-05-17 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-11-09 så har Aviator Veteranflyg varit registrerat och sedan 2002-05-17 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Aviator Veteranflyg och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Aviator Veteranflyg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Aviator Veteranflyg så kan ni göra det på .

Flygmuseal verksamhet innefattande förmedling, handel med (äldre) flygmateriel, arrangemang, resor, publikationsutgivning av böcker, konsultverksamhet i anslutning till flygmuseal verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kempe, Peter Ivar Gustaf som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Aviator Veteranflyg har 470620-XXXX som sitt organisationsnummer.