Sagebring Grafisk Service

Västra Götalands län

Information

470422-XXXX är organisationsnummer för företaget Sagebring Grafisk Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sagebring Grafisk Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Sagebring Grafisk Service finns i.

Sagebring Grafisk Service har varit registrerat sedan 2003-08-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sagebring Grafisk Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-25.

Sagebring Grafisk Service är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Sagebring Grafisk Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sagebring Grafisk Service så kan ni göra det på telefon genom 031-264786 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom reklam- och trycksaksproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Sagebring Grafisk Service och det är Sagebring, Annelie Elisabeth som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,