H.B-son Consulting

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och H.B-son Consulting är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och H.B-son Consulting är ett av dem. Statusen för H.B-son Consulting är att Bolaget är aktivt.

H.B-son Consulting är ett Enskild firma och skapades 2006-05-31. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som H.B-son Consulting ska trivas.

H.B-son Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsult inom områdena: Catering. Affärsutveckling. Marin charterverksamhet. Marin utveckling maskinbefäl.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H.B-son Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15.

Idag är H.B-son Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med H.B-son Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7900624.

.

De som är på något sätt har med H.B-son Consulting är Bondesson, Hasse som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

H.B-son Consulting har 470414-XXXX som sitt organisationsnummer.