Henry H. Land & Marine Technical Service

Västra Götalands län

Information

Henry H. Land & Marine Technical Service är ett bolag som finns i Göteborg. I Henry H. Land & Marine Technical Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holum, Henry Kåre som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Henry H. Land & Marine Technical Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Henry H. Land & Marine Technical Service på telefon .

Besiktning av oljeborrnings installationer onshore offshore. Reparation av traktorer & entreprenad maskiner. Diverse försäljning av traktorer, redskap och fordon.

Idag är Henry H. Land & Marine Technical Service av bolagstypen Enskild firma.

Henry H. Land & Marine Technical Service är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Henry H. Land & Marine Technical Service innehar ej F-skattsedel och Henry H. Land & Marine Technical Service är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Henry H. Land & Marine Technical Service så är det följande:

Henry H. Land & Marine Technical Service har 460919-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.