L-G MALM IMPORT & EXPORT

Västra Götalands län

Information

460622-XXXX är organisationsnummer för bolaget L-G MALM IMPORT & EXPORT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L-G MALM IMPORT & EXPORT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som L-G MALM IMPORT & EXPORT finns i.

L-G MALM IMPORT & EXPORT har varit registrerat sedan 1990-08-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för L-G MALM IMPORT & EXPORT så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

L-G MALM IMPORT & EXPORT är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för L-G MALM IMPORT & EXPORT är följande:

Vill ni komma i kontakt med L-G MALM IMPORT & EXPORT så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med textilier

Det finns olika personer som har en koppling med L-G MALM IMPORT & EXPORT och det är Malm, Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,