Liz Consulting

Västra Götalands län

Information

460329-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Liz Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Liz Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Liz Consulting finns i.

Liz Consulting har varit registrerat sedan 2004-10-27 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Liz Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-20.

Liz Consulting är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Liz Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Liz Consulting så kan ni göra det på telefon genom 031-156022 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom verksamhetsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Liz Consulting och det är Franck Lindelöf, Monica Elisabeth som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,