Sveas hälsofik Kost Viktminskning & Motion, rådgivning

Västra Götalands län

Information

Skall förebygga övervikt och diabetes genom kost och motion, försäljning av viktminskningspreparat samt utbildning inom näringsfysiologi, hygien, livsstilsfatorer - vanor och beteenden, kartläggningar, studier och uppföljning av forskning. Sedvanlig caféverksamhet - kost - socker och fett och motion. - Viktmnskning, kartläggningar Utbildning i kost och motion, vanor och beteende Litteraturunderlag SOU 2002: Fetma... Samarbete med SU: överviktsenheten, när ngsfysilogen. - Studier och forskning kring övervikt och diabetes. - Informationscentral och närverk kring övervikt och diabetes - Temadagar såsom Håll Sverige i rörelse. Kulturella aktiviteter, musik, blommor, litteratur, försäljning av gamla saker.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sveas hälsofik Kost Viktminskning & Motion, rådgivning vars bolagstyp är Enskild firma.

I Göteborg så är Sveas hälsofik Kost Viktminskning & Motion, rådgivning ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2003-04-01 så skapades Sveas hälsofik Kost Viktminskning & Motion, rådgivning och företaget är har F-skattsedel Sveas hälsofik Kost Viktminskning & Motion, rådgivning har haft det sedan 2003-04-03.

Sveas hälsofik Kost Viktminskning & Motion, rådgivning är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-03

460322-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Sveas hälsofik Kost Viktminskning & Motion, rådgivning och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sveas hälsofik Kost Viktminskning & Motion, rådgivning så går det att nå dem via telefon på 031-422628 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sveas hälsofik Kost Viktminskning & Motion, rådgivning är Cederlund, Inga-Lill Svea som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .