EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON

Västra Götalands län

Information

EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-02-19. Men sedan 1997-01-01 så har EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7206754.

Göteborg arbetar för att företag som EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Bokföring, bokslut, administrativa rutiner, ekonomisk planering och utredningar

Firmatecknare för EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON och det är följande personer, Fredriksson, Ylva Marita som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för EKONOMI & REDOVISNINGSTJÄNST YLVA FREDRIKSSON är 460221-XXXX.