TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE är ett av dem. Statusen för TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE är att Bolaget är aktivt.

TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1985-07-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE ska trivas.

TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstadsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04.

Idag är TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-294300.

.

De som är på något sätt har med TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE är Basmanji, Antoine som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

TONY'S DRIVE-IN BILSERVICE har 460105-XXXX som sitt organisationsnummer.