I. FORSGREN KONSULTBYRÅ

Västra Götalands län

Information

451031-XXXX är organisationsnummer för bolaget I. FORSGREN KONSULTBYRÅ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som I. FORSGREN KONSULTBYRÅ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som I. FORSGREN KONSULTBYRÅ finns i.

I. FORSGREN KONSULTBYRÅ har varit registrerat sedan 1976-12-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för I. FORSGREN KONSULTBYRÅ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

I. FORSGREN KONSULTBYRÅ är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för I. FORSGREN KONSULTBYRÅ är följande:

Vill ni komma i kontakt med I. FORSGREN KONSULTBYRÅ så kan ni göra det på telefon genom 031-285883 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom geoteknik

Det finns olika personer som har en koppling med I. FORSGREN KONSULTBYRÅ och det är Forsgren, John Bertil Ingemar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,